Feronerie ROTORoto NT Designo stabileşte standarde cu această inovaţie .
Fără balamale vizibile, fără capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic nu diminuează estetica ferestrei. Toate componentele sunt integrate în cerceveaua şi tocul ferestrei, ceea ce înseamnă că sunt invizibile din afară. Roto a elaborat această feronerie complet nouă de înaltă calitate, cu un design argintiu mat, de o tehnologie la nivel înalt. Lagărele inferioare oscilante se potrivesc perfect cu sistemul modular.

Tehnologia ascunsă este cea mai frumoasă.
O reglare simplă, tridimensională a tocului ferestrei este posibilă cu ajutorul şuruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranţă, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca şi dispozitivul împotriva deschiderii cu un şperaclu în balamaua de colţ, garantează securitate ridicată. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100°, creând o deschidere deosebit de generoasă.

Roto NT Designo oferă perspective foarte interesante, în special pentru proiecte de construcţie, cu lemn de calitate superioară şi ferestre din PVC.Fereastra poate fi reglata în orice unghi de deschidere cu ajutorul manerului. 


Pentru a curata fereastra pe exterior, un buton permite tocului sa fie deschis cu usurinta. Unghi de deschidere de 60° la 90° în pozitia de curatare.


Asigură o deschidere gradata a ferestrei indiferent de modurile de basculare si poate fi operata simplu cu ajutorul manerului.