Jaluzele

Jaluzele verticale

Mereu elegante, jaluzelele verticale au reprezentat dintodeauna cea mai bună alegere pentru controlul luminozităţii unei încăperi. Acestea constituie un element decorativ foarte important. Disponibile într-o gamă largă de culori şi modele, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile şi cerinţele estetice necesare decorării unei locuinţe sau a unui birou. Va oferim o gama variata de culori pentru jaluzelele verticale. Materia prima pe care o folosim in procesul de productie este de cea mai buna calitate disponibila pe piata din Europa, avand provenienta: SPANIA (poliester) si FRANTA (fibra de sticla).

Jaluzelele verticale asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa. De asemenea, daca doriti sa va ascundeti de privirile curioase ale vecinilor, jaluzelele verticale au un rol semnificativ in protejarea intimitatii dumneavoastra si a familiei.


Jaluzele orizontale


JALUZELELE ORIZONTALE din aluminiu reprezinta solutia la indemana pentru ferestrele oricarei locuinte. Indiferent daca doriti umbra sau intimitate, jaluzelele noastre reprezinta un accesoriu important, cu o nota in plus de eleganta pentru casa dumneavoastra. Gama variata de culori (peste 80 la numar) este menita sa asigure un ambient placut in camera unde sunt utilizate, astfel incat puteti realiza usor un echilibru cromatic intre jaluzelele orizontale si peretii camerei.

Lamelele sunt din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, cu latimea de 25 mm si grosimea de 0,21 mm. Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic si este disponibila in culori similare cu lamelele. De asemenea, snurul si scaritele sunt in culorile lamelelor.
Ca accesorii optionale puteti alege profilul de mascare, in culorile alb sau maro inchis, sau cleme de fixare in partea inferioara. Folosirea garnisei de mascare poate fi facuta in cazul in care jaluzeaua se monteaza intre baghetele geamului ("pe sticla") sau atunci cand se monteaza pe cantul glafului.