Piatra naturala

Piatra naturala este un produs ecologic, de un rafinament deosebit, care prin marea varietate de culori, nuante si texturi ofera posibilitatea unor amenajari exterioare si interioare de exceptie, conferind casei, gradinii, apartamentului, biroului, restaurantului, magazinului d-voastra o nota particulara de eleganta si bun gust si in acelasi timp de caldura si confort fizic si psihic reducand stresul si actiunea energiilor negative. 
Tipurile de piatra naturala pe care le comercializam din stoc, sunt : travertin, quartzite, ardezie, gresie, gneisuri, serpentinit, porfir, calcar, granit, andezit, bazalt, tuff vulcanic si marmura care pot fi neregulate (poligonale), regulate, mediterane si paneluri. Formele regulate si neregulate (poligonale) pot fi cu suprafete naturale, semifinisate, sau finisate. Pentru amenajarile exterioare se intrebuinteaza la placarea fatadelor (caselor), soclurilor, gardurilor, scarilor, teraselor, stalpilor de sustinere, piscinelor, barbeque, pavarea curtilor sau aleilor din gradini.
Pentru amenajari interioare se foloseste cu succes la placarea bucatariilor, bailor, living-urilor, balcoanelor, semineelor, pardoselilor, ca blaturi in bucatarii sau bai, ca glafuri ... inlocuind cu mult succes faianta si gresia oferind mult mai multe posibilitati de amenajare si particularizare a spatiilor, pretandu-se tuturor preferintelor ambientale: classic, modern, elegant, rustic.
Piatra ornamentala (stancarie) ofera posibilitatea amenajarii unor spatii deosebite de relaxare si odihna: cascade, fantani arteziene, suporturi pentru flori sau bonsai, mici fortarete, izlazur... care cu putina imaginatie va pot oferii gradina sau terasa de vis pe care cu siguranta si-o doreste orice om.