Sticla

Este de mare importanta alegerea vitrajului adecvat, avand in vedere ca geamul reprezinta 80% din suprafata
unei ferestre. Astfel, va vom oferi intotdeauna solutia optima, tinand cont de:
-   protectia termica (Low-e si argon sau kripton);
-   protectia fonica (geamuri cu rasini speciale);
-   protectia solara (4 anotimpuri, geamuri reflexive sau colorate in masa);
-   antiefractie si siguranta (geamuri multistrat cu folie PVB, rasini speciale sau geamuri securizate);
-   solicitarea la vant si suprafetele mari (grosimi mai mari de sticla securizata;
-   design (geamuri decorative).

Proprietatile de izolare termica si fonica ale ferestrelor sunt in mare parte influentate de calitatea geamului
termoizolant. 

4 Anotimpuri

Sticla cu functie de confort iarna - vara in plus fata de functia de joasa emisivitate a sticlei Low-e, ofera si un ianlt nivel de protectie solara.
Astfel, faci economii, atat vara, cat si iarna, vara cheltuielile pentru racire se reduc, cu cel putin 40%, iar in timpul iernii, costurile pentru incalzire, scad la jumatate, comparativ cu un vitraj simplu.

Geamul 4 anotimpuri, combina un nivel ridicat de izolare termica, cu o protectie solara eficienta . Factorul solar redus, creeaza o ambianta interioara placuta.

Este alegerea corecta acolo, unde sunt specificate cerinte precum izolare termica si protectie solara, control energetic si confort .

4 anotimpuri ofera control energetic si protectia mediului: un factor solar (coeficientul g) de 42% asigura o protectie eficienta contra energiei solare, asigurand costuri reduse pentru conditionarea aerului.

O valoare U scazuta ( 1.1 W/m²K la un geam termoizolant standard ), reduce costurile de incalzire in timpul iernilor reci, contribuind direct la protejarea mediului prin reducerea emisiilor de CO2.

Noul geam 4 anotimpuri, filtreaza diferite lungimi de unda ale radiatiei solare, in mod preponderent pe cele infrarosii, care altfel ar incalzi interiorul cladirii. Acestea sunt reflectate, permitand in acelasi timp, luminii naturale sa patrunda practic fara restrictii.

Folosim componente de varf de la producatori consacrati: Saint-Gobain si Guardian la sticla, Kommerling la sigilanti, Grace-Davison la sita moleculara.
Parteneri