Usi de garaj

USILE SECTIONALE se pot produce în funcţie de cerinţa clientului şi la dimensiunile solicitate de către acesta. Datorită abordării flexibile în ceea ce priveşte producerea acestor uşi, ele pot fi utilizate:
- la construcţiile noi, ce implică soluţii arhitecturale inovatoare;
- la renovările necesare în cazul clădirilor vechi.
  Usile de garaj sectionale sunt realizate cu intenţia de a fi utilizate de către orice persoană care apreciază confortul, calitatea, estetica şi, mai presus de toate, siguranta.
  Uşile secţionale de garaj sunt montate direct în spatele golului. Iniţial sunt acţionate vertical, iar după deschiderea uşii sunt poziţionate sub tavan, paralel cu podeaua. Soluţiile descrise mai sus garantează un maximum de confort, făcând posibile:
- parcarea vehiculului direct în faţa garajului;
- utilizarea întregului spaţiu din garaj;
- montarea uşilor şi la garaje neconvenţionale (de exemplu: garajele cu boltă).
  Confortul acţionării uşilor este asigurat de catre arcurile de torsiune. Fiecare uşă de garaj poate fi echipată si cu un sistem de acţionare electric.


    Înalta calitate a uşilor este asigurată de tipul şi calitatea materialelor utilizate:
- secţiuni din oţel;
- umplutură din spumă poliuretanică;
- garnituri durabile.
  Caracteristica esenţială este izolarea termică şi acustică.

  Siguranta este asigurată de:
- zăvor manual;
- dispozitiv de siguranţă în cazul ruperii arcului;
- încuietoare cilindrică, cu tijă cu caneluri;
- întrerupător supra-sarcină;
- fotocelule.
 
Usi de garaj tip rulou

Fiind confecţionată din aluminiu, USA DE GARAJ (rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic şi fonic, având lamelele umplute cu spumă poliuretanică. Dotată standard cu motor şi acţionare manuală, uşa de garaj este un element foarte important în cadrul amenajărilor interioare de calitate, iar gama de culori vă permite înviorarea peisajului casei dumneavoastră.
Opţional, uşa poate fi echipată cu:
- acţionare prin telecomandă;
- barieră electro-optică;
- întrerupător cu cheie;
- centrală cu unul sau cu două canale;
- avertizor luminos;
- profil cu fante pentru aerisire;
- profil transparent pentru iluminare.
Recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor, uşile de garaj tip rulou reprezintă alegerea ideală în echiparea garajului dumneavoastră cu acest sistem elegant şi comod de închidere-deschidere.
Usile tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.


Grupul Hormann este lider pe piata usilor de garaj si a sistemelor de actionare la nivel european. Acestea sunt executate conform sistemului de management al calitatii DIN EN 9001 din Germania si respecta toate cerintele normei europene 13241-1. Avem o experienta de peste 10 ani ca dealer autorizat Hormann. 

Specificatii:

2375mm x 2000mm
2500mm x 2000mm
2375mm x 2125mm
2500mm x 2125mm